Domino-effect van positieve events en verhalen

Plusplaats prikkelt en zet aan tot een domino-effect van positieve events en verhalen. Wij springen mee van geluk. Graag delen wij het volgende met jullie in de hoop dat jullie zien dat het een onderwerp en initiatief is dat aandacht verdient.

Plusplaats is er speciaal voor kleine ondernemers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen op micro niveau. Plusplaats noemt dit ‘gewoon’ & sociaal het nieuwe normaal. Ondernemers (Pluspro’s) en leden (Plussers) helpen elkaar aan positief perspectief door het delen van ervaring en Pluspunten. Menselijk en betrokken- juist door het verdiepen in elkaar.

Een aansprekend voorbeeld is de ‘serie off events’ na de bellicon-actie, met dank aan www.bellicon.nl, op Plusplaats en Facebook waar men kon vertellen welke ondernemer hem/haar liet springen van geluk en waarom en daarmee een bellicon kon verdienen (minitrampoline van zeer hoge kwaliteit) en voor de ondernemer een Pluspro-lidmaatschap.

Er ontstond een keten van mooie, positieve gebeurtenissen die voor velen de start zal zijn voor meer positieve bewegingen.

  1.  Plusplaats prikkelt en zet aan tot het delen van positiviteit en mooie ervaringen gericht op een Plus-toekomst.
  2. bellicon stelt de trampoline beschikbaar en deelt de actie om de positieve golf op gang te brengen.
  3. Pittig Belegen 50+, vloggende dames, helpen samen met het varende Amsterdamse café; MS de Jordaan Plusplaats meer publiciteit te geven
  4. Wijs in je lijf uit De Meern zet Yoga studio Corazon in het zonnetje,
  5. Sanne van Heumen, van Wijs in je lijf, verdient de bellicon door positiviteit op een mooie manier te delen en gaat de bellicon inzetten voor meer relevante hulp in haar studio ‘Wijs in je lijf’’ http://www.wijsinjelijf.nl/.

Check https://www.facebook.com/plusplaats/ om de winactie terug te zien.

 

Geef een reactie