Plusplaats en Cretio slaan handen ineen

Wij zijn supertrots op onze samenwerking met Cretio! Cretio staat voor het bieden van hulp, advies en het vinden van nieuw perspectief bij ingrijpende veranderingen in je leven. De organisatie biedt daarnaast ruimte aan initiatieven die goed aansluiten bij de dienstverlening van Cretio zelf.

Plusplaats biedt binnen het spectrum van gezondheid, verzorging, uitgaan, vrije tijd, hobby’s en reizen de mogelijkheid je als lid en/of organisatie te presenteren en ervaring te delen. Dit alles binnen een gesloten omgeving, die alleen voor leden toegankelijk is. Je wordt gratis lid om contacten te zoeken, ideeën op te doen of om even te kijken wie er in de ‘Plusplaats-buurt’ te vinden is. Of je meld je aan als aanbieder die goederen en diensten aanbiedt die voor meer ‘lust for life’ zorgen. Dit is dan ook direct de kern waar wij als Plusplaats en Cretio elkaar raken: het vinden van nieuw perspectief.

Cretio is één van onze gesprekspartners als het gaat om delen van ervaring en elkaar versterken gericht op meer “lust for life”. Je vindt Cretio dan ook als Pluspro (aanbieders) op Plusplaats. Het is geweldig om deelgenoot te zijn van het delen van ervaring tussen organisaties. Plusplaats helpt graag mee om zo samen sterker te worden en bij te dragen aan meer positiviteit en perspectief.

Wij verwelkomen jou ook graag om je ervaringen te delen en samen te gaan werken aan meer “lust for life”. Meld je als Plusser gratis aan op www.plusplaats.nl en kom in contact.

Als aanbieder kun je eerst de voordelen checken op www.pluspro.nl of je doet gewoon direct goed en schrijft je in op www.plusplaats.nl (vanaf €10,- p/m incl. btw)

Lust for life!

Geef een reactie